KfS Kungsholmen Runt skjuts upp

2020-04-02 - Med fem veckor kvar till det datum då vi hade planerat att arrangera KfS Kungsholmen Runt tvingas vi konstatera att det inte längre finns några realistiska förutsättningar att hålla tävlingen den 9 maj.
Vi skjuter därför upp KfS Kungsholmen Runt, men väljer att inte slå fast det nya datumet. Vår avsikt är att arrangera så tidigt som samhällsläget gör det möjligt och vi har resurserna att genomföra det. Vi kan lika lite som någon annan idag bedöma exakt när det kan ske.


Under tiden fortsätter vi att göra allt vi kan för att bidra till att alla kan stärka sitt immunförsvar och sitt psykiska välbefinnande genom att träna, såväl i den egna föreningsverksamheten som genom att erbjuda fria träningsprogram.

Vi återkommer så fort som vår planering för att genomföra KfS Kungsholmen Runt kan starta igen. Under tiden tar vi inte emot nya anmälningar och fryser de innevarande tills besked kommer om eventuella stödbidrag från staten via Riksidrottsförbundet.När du skickar in denna anmälan lagras informationen du lämnat, såsom person- och kontaktuppgifter.
Detta är för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten du beställt på bästa sätt.

Använd inte pilarna i din webbläsare för att backa under en anmälan. Använd gränssnittets navigeringsknappar istället.